perjantai 9. elokuuta 2013

Nettisivuilla uutta!

Kajaanin Neulekerhon nettisivuilla on tullut hieman uutta infoa. 

Blogilistaan on lisätty lista erilaisista blogeista. Lista on otettu Facebookista ja sitä ei ole käyty läpi, joten sieltä voi löytyä uusia ideoita tai sitten vanhaa ja tuttua. 

Lisäksi Lankakaupat -sivulle on päivitetty koko Suomea koskevat lankakaupat. Listassa on lisäksi muita käsityökauppoja kuten kangaskauppoja. Jos on tekemässä reissua jonnekin päin Suomea, listasta on hyvä tarkistaa kaupat siltä paikkakunnalta. 

Jos on Blogi, Lankakauppa tai nettikauppoihin lisättävää, ottakaa yhteyttä sähköpostilla neulekerhon osoitteeseen tai jakakaa tieto neulekerhon tapaamisissa! 

Neukekerhon etusivulle on ilmestynyt myös Neulekerhon oma QR-koodi. Koodin voi "lukea" kännykällä. Koodissa on Neulekerhon tapaamisista ja nettisivut. Kokeilkaa. Oman QR-koodin voi tehdä netissä myös itse. 

Sivuilta nyt löytää myös Kilpailut-sivun. Tälle sivulle on tarkoitus lisätä kilpailuja, joihin jokainen voi osallistua. Lapaset ovat suosittuja tänä syksynä. Lapasen suunnittelukilpailuja on jopa 2 kappaletta. Nyt vaan suunnittelemaan ja toteuttamaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti