perjantai 21. tammikuuta 2022

Virtuaalinen neulekerho

 Neulekerhon ensimmäinen vuoden 2022 tapaaminen oli virtuaalinen. Mukana oli sekä uusia ja vanhoja virtuaalineulekerholaisia. Oli mukava neuloa parin tunnin ajan ja vaihtaa kuulumisia. 

Seuraava neulekerhon tapaaminen on 29.1.2022. Se pidetään myös virtuaalisena paikallisen koronatilanteen vuoksi. Mukaan on helppo tulla. Laita sähköpostia ja laitan paluupostissa sinulle linkin virtuaaliseen neulekerhoon.Tervetuloa mukaan!

Virtuaalinen neulekerho - mitä, missä milloin, kuinka, jne?

Virtuaalinen neulekerho kokoontuu tällä hetkellä Google Meet:n avulla. Tämä on siitä mukava, että se on ilmainen, sinun ei tarvitse ladata mitään koneellesi ja sinulla ei tarvitse olla välttämättä googlen (Gmail) sähköpostiosoitetta. 

Virtuaalista neulekerhoa varten tarvitset tietokoneen/läppärin, mikin ja kameran. Itsellä on oman läppärin mikki ja kamera. Varalla on kuulokkeet, jossa on mikki, jos jostain syystä en saa esim. omaa ääntä kuuluviin. Pystyt osallistumaan myös puhelimesi kautta, mutta silloin on hyvä olla puhelimessa Google Meet-sovellus, jonka saa sovelluskaupasta. Pääset mukaan sähköpostiisi tulleella kalenterikutsun linkin avulla. Ilmoitan myös linkin neulekerhon facebook-ryhmässä. Ryhmä on nykyään suljettu, mutta mukaan pääsee osallistumalla neulekerhon tapaamiseen (vuonna 2022-->). 

Kun klikkaat kutsulinkkiä, se avautuu selaimeesi (välilehteen), jossa ennen kuin liityt, pystyt kokeilemaan toimiiko mikki ja kamera. Ja älä huoli onko tukka hyvin: tule sellaisena kuin olet. Virtuaalisessa neulekerhossa ei ole mitään erityistä teemaa vaan jokainen tekee sitä työtä, mitä itse haluaa tehdä: kuten livetapaamisissakin! Meitä aina kiinnostaa mitä olet neulonut, neulomassa tai ajattellit neuloa. 

Tule rohkeasti mukaan! Toivottavasti näemme 29.1. lauantaina klo 10-12!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti