lauantai 23. toukokuuta 2015

Kajaanin KIP eli julkineulontapäivä

Kajaanin neulekerho järjestää kolmannen kerran Knit in Public -tapahtuman eli julkineulontapäivän. Tarkoituksena on neuloa ja virkata yhdessä julkisella paikalla näyttäen, että käsitöitä voi harrastaa myös muualla kuin yksin omassa kodissa. Käsitöiden tekeminen on monelle tärkeä harrastus ja elämäntapa.

Tänä vuonna järjestämme ensisijaisesti tapahtuman Kajaanin Linnanraunioilla, mutta jos sää ei suosi, siirrymme neulekerhon tuttuun kokoontumispaikkaan Cafe Mokkaan. Tapahtuma alkaa kello 11:00 ja päättyy virallisesti kello 13:00, mutta halutessaan voi jatkaa yhdessäoloa ja neulomista pitempäänkin. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja kaikki ovat tervetulleita!

 KiP on maailmanlaajuinen tapahtuma. Eri puolilla maailmaa järjestetään tapahtumia. Niistä tietoa saa virallisilta nettisivuilta ja Facebook-sivulta.

Lisätietoa saa (englanniksi): http://www.wwkipday.com/ ja FB-ryhmästä https://www.facebook.com/WorldWideKnitinPublicDaytheOfficialSite

Tapahtumaa varten tarvitset:
  • - käsityön
  • - iloisen mielen
  • - alustan, missä istua. Retkituoli, jos ei halua istua maassa
  • - halutessa evästä tai naposteltavaa
Lisätietoja voi kysyä Kajaaniin neulekerhon Facebook-ryhmästä.

1 kommentti:

  1. Pahalta näyttää! Aurinkotanssit ei ole auttaneet ja luontoäiti aikoo nakella vettä sateen muodossa. Pitääköhän ottaa paikka B suunnitelmasta käyttöön?

    VastaaPoista