torstai 25. huhtikuuta 2013

Neulekerhossa voi löytää inspiraatioita

Parilla edellisellä kerhotapaamisella on ollut puhetta krokotiilivirkkauksesta tai merenneidon kyynel -virkkauksesta sekä Haruni-huivista. Tässä on kaikkille kiinnostuneille vinkkejä, mistä nämä ohjeet löytyvät.

Kuva: www.bernat.com
Youtubessa on video merenneidon kyynel-laukun tekemiseen:
Mermaid Tear Bag (osa 1/4, englanniksi)

Englanniksi löytyy ohje laukkuun täältä. Apua kääntämiseen löydät suomi-englanti virkkaussanakirjasta. Täällä on pieni sanasto. Alkuperäinen ohje on amerikkalainen. Huomioi tämä sanastoa katsoessa. Amerikkalaiset ja brittiläiset virkkaustermit ovat joiltakin osin erilaisia. Tarvittaessa voit kysyä neulekerhon tapaamisissa apua ohjeeseen.

Rohkeasti kokeilemaan!


Kuva: www.knitpicks.com


Haruni-huivi on toinen, joka on viime tapaamisissa herättänyt kiinnostusta. Haruni ei ole vaikea. Ohje, joka löytyy on englanniksi, mutta sanaston ja kaavioiden avulla huivinteko onnistuu varmasti! 

Haruni-huivin ohjeen voi löytää Knit Picks:n nettisivuilta. Se on ilmainen ohje ja mitään rekisteröitymistä ei tarvitse.

Haruni on siitä mukava huivimalli, että sen voi tehdä millä langalla tahansa. Lisäksi huivin voi tehdä isommaksi kuin ohjeessa on kerrottu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti